Υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που συγκάλεσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λεωνίδας Βούλγαρης για την αντιμετώπιση της σφοδρής κακοκαιρίας που αναμένεται από το Σαββατοκύριακο και η οποία θα συνοδεύεται από πιθανές πυκνές χιονοπτώσεις και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλμυρού.

Από τον Δήμο Αλμυρού όπως διαπιστώθηκε, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, καθώς έχει γίνει προμήθεια ικανών ποσοτήτων αλατιού, ενώ όλα τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα να επιχειρήσουν οπουδήποτε παραστεί ανάγκη. Ταυτόχρονα ο Δήμος έχει έρθει σε συνεννόηση και με ιδιώτες εργολάβους, προκειμένου να συνδράμουν με τα μηχανήματά τους εφόσον και όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Επειδή όμως κανένα μέτρο δεν μπορεί να αποδώσει χωρίς την συνεργασία των ίδιων των πολιτών, ο Δήμος Αλμυρού καλεί τους δημότες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα αυτοκίνητά τους και, κυρίως, να μην παρκάρουν σε σημεία που τυχόν θα παρεμποδίζουν το έργο των μηχανημάτων αποχιονισμού.

Τέλος, όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί και με άλλη ανακοίνωση, για όσους συμπολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγασης ή και θέρμανσης, ο Δήμος Αλμυρού θα διαθέτει θερμαινόμενο χώρο από το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου και για όσο διαρκέσει το ψύχος, στο κτήριο που στεγάζονται οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, επί της οδού Δ. Αργυροπούλου 3.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2422026366 από τις 08.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ