Μόνο με ιντερνετικές αγορές και παράδοση στο σπίτι θα εξυπηρετούν μέχρι τα τέλη του μήνα τα εμπορικά καταστήματα στην Αττική.
Πέρα από τα καταστήματα λιανικής στην Αττική κλείνουν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, πεντικιούρ-μανικιούρ, βιβλιοπωλεία και πρακτορεία ΟΠΑΠ.
Ανοιχτά θα παραμείνουν τελικά τα ανθοπωλεία στην Αττική, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Η επίσκεψη στα ανθοπωλεία θα πραγματοποιείται με ραντεβού εντός καταστήματος ή click away στον εξωτερικό χώρο μέχρι τις 17:30 το απόγευμα.

Κανονικά θα λειτουργήσουν το σ/κ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οι λαϊκές αγορές.
Μετακινήσεις με sms
Μετακινήσεις με μήνυμα στο 13033 και μόνο για τους γνωστούς λόγους θα γίνονται το επόμενο διάστημα στην Αττική με την απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινά τις καθημερινές στις 21:00 και τα σ/κ στις 18:00 το απόγευμα.

ΟΙ μετακινήσεις εκτός νομού, επιτρέπονται μόνο για λόγους εργασίας ή υγείας, για επιστροφή στον τόπο μόνιμης κατοικίας, εφάπαξ μετάβαση φοιτητών για εξετάσεις και μαθήματα, μετάβαση σε τελετή και αγροτική συγκομιδή.
Από την Πέμπτη και μέχρι τα τέλη του μήνα στους χώρους λατρείας οι λειτουργίες θα γίνονται χωρίς την παρουσία πιστών, ενώ σε γάμους βαφτίσεις και κηδείες επιτρέπονται έως 9 άτομα

Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα λειτουργούν με πληρότητα 65%, ενώ σε ΙΧ και ταξί επιτρέπεται η παρουσία οδηγού και δύο επιβατών.
Επιστροφή από την Πέμπτη και στην τηλεκπαίδευση για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ