Προς ενημέρωση των κατοίκων του Πλατάνου και των υπολοίπων πολιτών της ευρύτερης  περιοχής του Δ. Αλμυρού σχετικά με την μήνυση και τις ενέργειες του Προέδρου της κοινότητας Αθ. Χριστοδούλου για “διαφυγόντα κέρδη,” αναφέρουμε τα παρακάτω:

1.Η μήνυση και οι ενέργειες του αφορούν τον ίδιο ως απλό πολίτη και επ ουδενί δεν εκφράζουν την Κοινότητα Πλατάνου αφού επί των ημερών μας εδώ και 4 χρόνια περίπου ποτέ δεν τέθηκε προς συζήτηση, ούτε πάρθηκε κάποια απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα.

2.Η  πλειοψηφία των μελών του Κ .συμβουλίου ( οι τρεις υπογράφοντες επί συνόλου πέντε ) θεωρούμε το εν λόγω ενοίκιο αποδεκτό και λογικό σύμφωνα και με την οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών στην περιοχή μας αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα.

3.Με απόφαση του Δ. Συμβουλίου Αλμυρού που είχε συγκληθεί το καλοκαίρι του 2019 με θέμα την παράταση του μισθώματος του εν λόγω κοινοτικού καταστήματος , σχεδόν σύσσωμο το Δ. Συμβούλιο ψήφισε την παράταση του μισθώματος ( επι συνόλου 19, 17 ψήφισαν υπέρ, 1 παρών και 1 κατά).

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

ΠΑΤΕΛΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΑΡΒΑΡΕΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ