Την Κυριακή, 14 Μαΐου 2023, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, πραγματοποίησε περιοδεία σε περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου και ειδικότερα σε Κεραμίδι, Κανάλια, Ριζόμυλο, Περίβλεπτο, Στεφανοβίκειο, Χλόη και Βελεστίνο, όπου συζήτησε με πλήθος φίλων και υποστηρικτών για το κυβερνητικό έργο στη Μαγνησία κατά την τελευταία τετραετία, αλλά και για τον σχεδιασμό και τους στόχους που έχει θέσει για την περιοχή η Νέα Δημοκρατία κατά τη δεύτερη θητεία της ως Κυβέρνηση. Μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό μίλησε για τα σχήματα στήριξης των αγροτών -όπως των αμυγδαλοπαραγωγών στην ευρύτερη περιοχή των Καναλίων-, τις χρηματοδοτήσεις για την αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές και τη σημασία του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον σχεδιασμό της Κυβέρνησης για να καταστεί η Μαγνησία διαμετακομιστικό κέντρο διεθνούς εμβέλειας.
Με την επίσκεψή του στο Βελεστίνο, παρουσία μεγάλου πλήθους υποστηρικτών και φίλων, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, δηλώνοντας σχετικά: «Ολοκληρώσαμε την περιοδεία μας σε περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με την πραγματικά ζεστή υποδοχή στο Βελεστίνο. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε εκτενώς για το έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένα πλούσιο έργο που προχώρησε παρά τις αντιξοότητες που προκάλεσαν οι διαδοχικές κρίσεις την τελευταία τετραετία. Ένα έργο με θετικό πρόσημο και για τη Μαγνησία και δη τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.
Εδώ βλέπουμε να έχουν προχωρήσει μία σειρά από έργα για την αποκατάσταση ζημιών που προκάλεσαν διάφορα ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά και για την κατασκευή νέων ποιοτικών και ανθεκτικών υποδομών. Παράλληλα, όμως, υλοποιήθηκαν και μέτρα στήριξης πολιτών, επιχειρήσεων και αγροτών απέναντι στις πολλαπλές κρίσεις που βιώσαμε. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, για παράδειγμα, εκτελέστηκαν οι πληρωμές για τη στήριξη των πληγέντων αμυγδαλοπαραγωγών της ευρύτερης περιοχής των Καναλίων, ύψους άνω του μισού εκατ. ευρώ.
Θερμές ευχαριστίες σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους για την έμπρακτη στήριξη που δείχνουν, σε κάθε γωνιά της Μαγνησίας.
Μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα και το έργο μας, για μία ευημερούσα Μαγνησία. Μας δίνουν το σήμα για μία ξεκάθαρη εντολή στη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές, για τη δημιουργία μίας αυτοδύναμης Κυβέρνησης. Συνεχίζουμε με έργο και όραμα για τη Μαγνησία!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here