Αλμυριώτες, Αλμυριώτισσες

Μπροστά μας βρίσκεται το δεύτερο συνεχόμενο Πάσχα που περνάμε σε συνθήκες μη κανονικότητας, ωστόσο με λιγότερους περιορισμούς και περισσότερες ελευθερίες συγκριτικά με το περσινό.

Όλο αυτό το διάστημα, ο κόσμος δοκίμασε τις αντοχές και τη δύναμή του, βιώνοντας είτε απώλειες αγαπημένων του προσώπων είτε μια καταθλιπτική πολλές φορές καθημερινότητα, με τις συνέπειες της πανδημίας να πέφτουν βαριές πάνω στην κοινωνική και οικονομική ζωή.

Αυτές τις δύσκολες, ζοφερές μέρες, η Ανάσταση του Θεανθρώπου μας γεμίζει, περισσότερο από ποτέ, με ελπίδα, αισιοδοξία και προσδοκία για την έξοδο από αυτό το σκοτεινό τούνελ του τελευταίου χρόνου.

Το μήνυμα της Ανάστασης, είναι κυριότατα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, καταλλαγής, συγκατάβασης και συμπόρευσης με τους συνανθρώπους μας,

Είναι όμως μήνυμα ελπίδας και αναγέννησης για τη ζωή που ενώ τόσο σκληρά δοκιμάζεται, τελικά ανασταίνεται και θριαμβεύει μέσα από κάθε δυσκολία. Είναι μήνυμα πως θα βρούμε τη διέξοδο, αρκεί να είμαστε οπλισμένοι με πίστη, με αισιοδοξία, με φροντίδα και αλληλεγγύη στον διπλανό μας.

Αλμυριώτες, Αλμυριώτισσες

Εύχομαι από καρδιάς το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, να φέρει την Άνοιξη στις ζωές όλων μας. Όπου κι αν βρίσκεστε, εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις Άγιες ημέρες, να έχετε Υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και προκοπή.

Το αναστάσιμο Φως, να καταυγάσει όλες μας τις προσπάθειες για μια καλύτερη ζωή.

Καλή Ανάσταση, Καλή Λαμπρή σε όλους με Υγεία και Αγάπη!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ