Το τοπικό τμήμα ahepa hj-13 argonauts volos,  ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Βόλου κ.Αχ. Μπέο για της καταστροφές που έγιναν στα κτίρια  του  9ου Δημοτικού Σχολείου και 9ου Νηπιαγωγείου στην περιοχή Παλαιό Λιμεναρχείο Βόλου , το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε την ΑΧΕΠΑ Ελλάδας.

Η ανταπόκριση όλων των τμημάτων της ΑΧΕΠΑ στην Ελλάδα ήταν, όπως σε κάθε έκκληση για βοήθεια και στήριξη, άμεση και αποτελεσματική.

Η κινητοποίηση των τμημάτων της ΑΧΕΠΑ εξασφάλισε όλους τους απαραίτητους πόρους (χρήματα και υλικά) που ήταν αναγκαία για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις δύο θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή μας.

Η παράδοση των κτιρίων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ Ιγνάτιου , του Κυβερνήτη ΑΧΕΠΑ Ελλάδος κ. Χρ.Καραπιπέρη, του Διευθυντή Αθλητισμού Κώστα Κρυστάλλη , του τοπικού τμήματος ahepa hj-13 argonauts volos, που είχε και την ευθύνη της επίβλεψης και υλοποίησης της δωρεάς , του Προέδρου του  hj-48 Βελεστίνου καθώς και μέλη του τμήματος.

Το Δήμο Βόλου εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος παιδείας κ.Απ.Ζαρκάδας-Βεργής ,ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ.Ευθ.Τζούνης και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ.Απ.Νάσιος.

Τα λειτουργικά αναβαθμισμένα  κτίρια παραδόθηκαν στις διευθύντριες των δύο σχολείων κα.Μ.Μίγα και κα.Χρ.Χασιώτη παρουσία των εκπαιδευτικών των σχολείων .

Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ Ιγνάτιος ,μετά το πέρας του αγιασμού , εξήρε το έργο της ΑΧΕΠΑ και τους ευχαρίστησε για τη συνεχή αρωγή τους.

 

Ο Αντιδήμαρχος παιδείας κ.Απ.Ζαρκάδας-Βεργής ευχαρίστησε από πλευράς του Δήμου Βόλου την ΑΧΕΠΑ για την άμεση και ουσιαστική παρέμβασή τους στο κτιριακό συγκρότημα σχολείων στο παλιό λιμεναρχείο.

Ο Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ελλάδας  κ.Χρ. Καραπιπέρης δήλωσε ότι η οργάνωση είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στον τομέα της εκπαίδευσης , ανταποκρίθηκε άμεσα και παρείχε ότι της ζητήθηκε από το Δήμο Βόλου και τις διευθύνσεις των σχολείων.

Ο κ.Λ.Βελούδος , Πρόεδρος του τοπικού τμήματος ahepa hj-13 argonauts volos , που είχε και την ευθύνη της επίβλεψης και υλοποίησης των εργασιών ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή και τις διευθύντριες των σχολείων για τη συνεργασία τους .

Ιδιαίτερη μνεία έκανε σε όλα τα τμήματα της ΑΧΕΠΑ για την όποια βοήθειά τους αυτές τις δύσκολες στιγμές του που πέρασε η Μαγνησία κατά την διάρκεια των θεομηνιών και ιδιαίτερα ευχαρίστησε τα τμήματα:

Hj-1 Αθήνας

Hj-3 Θεσσαλονίκης

Hj-6 Χανίων

Hj-7 Καλαμάτας

Hj-9 Πειραιά

Hj-10 Χολαργού

Hj-34 Κέρκυρας

Hj-38 Παλαιού Φαλήρου

Hj-45 Maritime

Hj-48 Βελεστίνου

Οι διευθύντριες των δύο σχολείων κα.Μ.Μίγα και κα.Χρ.Χασιώτη ευχαρίστησαν από την πλευρά τους την ΑΧΕΠΑ Ελλάδας και το τοπικό τμήμα ahepa hj-13 argonauts volos  για την αμέριστη βοήθειά τους και τόνισαν ότι τα σχολεία μπορούν πάλι να υποδεχτούν τους μαθητές σε ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ