Νέες αυξήσεις στα σουβλάκια με τους ιδιοκτήτες ψητοπωλείων στην Πάτρα και όχι μόνο να εμφανίζονται έντονα προβληματισμένοι. Πολλοί σκέφτονται να διαμορφώνεται η τιμή από τα υλικά που θέλει ο πελάτης…

Τα σουβλάκια αναμένεται να γίνουν πιο ακριβά μέσα στις επόμενες μέρες. Οι αυξήσεις χαρακτηρίζονται από τους ιδιοκτήτες ψητοπωλείων αναπόφευκτες. Το πιτόγυρο σπάει το φράγμα των 4 ευρώ, ακόμα και σε λαϊκές γειτονιές με τους καταστηματάρχες να σκέφτονται τρόπους για να συγκρατήσουν τις τιμές. Στην Πάτρα οι συζητήσεις το τελευταίο διάστημα φαίνεται να φουντώνουν, με τους καταναλωτές να μην μπορούν να κρύψουν τον έντονο προβληματισμό τους για την ακρίβεια.

Διότι το κόστος για τις πατάτες, την ντομάτα και το κρεμμύδι που περιέχει το σουβλάκι δεν είναι πλέον καθόλου αμελητέο. Η τιμή πώλησης του πιτόγυρου επηρεάζει ακόμη και την ψυχολογία των νοικοκυριών γι’ αυτό και βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής.

Τα τελευταία 24ωρα, οι επαγγελματίες του κλάδου «επικοινωνούν» ότι έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν να “σηκώσουν” τις τιμές πώλησης των πρώτων υλών. Για τους επαγγελματίες του κλάδου βέβαια, το να καταφύγουν μαζικά σε νέες ανατιμήσεις στέλνοντας την λιανική του τυλιχτού στα 4 ευρώ μπορεί να αποδειχτεί δίκοπο μαχαίρι.

Ιδιοκτήτες ψητοπωλείων δηλώνουν ανήμποροι να συγκρατήσουν τις τιμές, με τους καταναλωτές να βλέπουν το κόστος της καθημερινότητας να αυξάνεται ενώ οι μισθοί, για τους περισσότερους παραμένουν οι ίδιοι. Δείτε παρακάτω το πρόσφατο ρεπορτάζ του Live News για τις αυξήσεις στα σουβλάκια.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ