Οι  μαθητές του Γυμνασίου – Λ.Τ. Ευξεινούπολης με πρωτοβουλία του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου τους συγκέντρωσαν διάφορα σχολικά είδη:  σχολικές τσάντες,  κασετίνες, τετράδια,  μολύβια, γραφική ύλη, είδη ζωγραφικής για τους μαθητές της πυρόπληκτης περιοχής της  Β. Ευβοίας. Ήταν μια κίνηση στήριξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο. Μας  έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους, όλους τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου-Λ.Τ.Ευξεινούπολης.

Οι  μαθητές και εκπαιδευτικοί απέστειλαν  τα σχολικά είδη  σε συγκεκριμένα     χωριά  του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού,  αφού ήρθαν σε επαφή με τους διευθυντές – εκπαιδευτικούς  των σχολείων, ώστε  να καλυφθούν οι ανάγκες των πυρόπληκτων μαθητών.

Τη μεταφορά των  πακέτων  με τα σχολικά είδη ανέλαβε δωρεάν η Γενική Ταχυδρομική Αλμυρού. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ανδρέα Τσερκεζίδη, υπεύθυνο της μεταφορικής. Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά τους τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευξεινούπολης και την Πρόεδρο κ. Μαρδάκη Χρύσα, τα βιβλιοπωλεία Βούλγαρη Ν. και Αλεξίου Α. (typoseto), τους εκπαιδευτικούς,  τους γονείς  και όλους τους μαθητές για την προσφορά τους.

      Η Διευθύντρια

     Μαρία  Σταυραντώνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ