Αυτό ανακοίνωσε το Γενικό επιτελείο Εθνικής Άμυνας – ΓΕΕΘΑ στις 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Η τοποθέτηση στρατιωτικής μεταλλικής γέφυρας τύπου Μπέλεϋ (BAILEY) πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΜΟΜΚΑ), από κλιμάκια του 730 Τάγματος Μηχανικού και του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού και ολοκληρώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Η γέφυρα Μπέλεϋ στα Στουρναραίικα Τρικάλων η οποία έχει άνοιγμα 120 πόδια και μπορούν να διέλθουν οχήματα έως 10 τόνους, αποκαθιστά την κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Πύλη – Στουρναραίικα του Δήμου Πύλης.

Αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά τοποθέτηση γέφυρας τύπου Μπέλεϋ, μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης γέφυρας τύπου Μπέλεϋ στα Καλά Νερά Μαγνησίας, με την οποία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Βόλος – Νότιο Πήλιο.

Όπως σημειώνει το ΓΕΕΘΑ “εξακολουθεί να συνδράμει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας με προσωπικό, μέσα και υλικά, συντρέχοντας στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της πρωτοφανούς φυσικής καταστροφής.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ