Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας βρέθηκε την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρ. Τριαντόπουλος, προκειμένου να παρακολουθήσει την εκδήλωση του 4ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας για το Έπος του 1940, στο πλαίσιο του επίσημου εορτασμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, έπειτα από πρόσκληση του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου. Μετά την εκδήλωση, ο ίδιος σχολίασε σχετικά, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την εθνική επέτειο:

«Σήμερα, μετά από πρόκληση, παρευρέθηκα στην όμορφη εκδήλωση του 4ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου για το Έπος του ‘40, όπου οι μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους διοργάνωσαν μια πολύ συγκινητική εορτή, συνοδευόμενη από μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση.

Το ηρωικό ΟΧΙ και το Έπος του ‘40 αποτελούν φάρο για το έθνος, για τον λαό μας, για τη νεολαία μας, για τις επόμενες γενιές.

Φάρο ιδανικών και αγώνων για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία της πατρίδας μας.

Φάρο φωτεινό για μια πατρίδα ισχυρή και μια Ελλάδα ευημερούσα για όλες και όλους.

Να είμαστε όλες και όλοι γέροι και δυνατοί και μέσα από την πορεία μας και τη στάση μας να ανταποκρινόμαστε στις θυσίες και στους αγώνες των προγόνων μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here