Την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κατά την περίοδο 2021-2023, επισκέφθηκε το Σκοπευτικό Σεμινάριο που διοργανώθηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόλου, στο Σκοπευτήριο στη Νέα Αγχίαλο, υπό την αιγίδα της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας. Ένα ιδιαίτερα σεμινάριο με μεγάλη απήχηση στους κυνηγούς, καθώς παρευρέθηκαν τόσο εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων της Θεσσαλίας αλλά και δεκάδες κυνηγοί.

Στο πλαίσιο της επίσκεψή του στο Σκοπευτικό Σεμινάριο, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος και αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Σκοπευτικού Ομίλου Βόλου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει εκτενώς με τους εκπροσώπους των κυνηγετικών συλλόγων και δη τον Πρόεδρο της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, κ. Ευάγγελο Μπαλατσό, αλλά και τους Προέδρους των Κυνηγετικών Συλλόγων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας. Αντικείμενα της συζήτησης ήταν τόσο ζητήματα που απασχολούν το χώρο, όσο και θέματα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος συνεχάρη τους νικητές των αγώνων που έλαβαν χώρα στο σκοπευτήριο και συμμετείχε στις βραβεύσεις τους.

Με αφορμή την επίσκεψή του στο Σκοπευτικό Σεμινάριο και τη γόνιμη συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους των Κυνηγετικών Συλλόγων, αλλά και πολλούς κυνηγούς, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε ότι «όλη αυτή την περίοδο με τους κυνηγούς και δη τους κυνηγετικούς συλλόγους της περιοχής μας έχουμε αναπτύξει μία γόνιμη συνεργασία σε διάφορα πεδία. Άλλωστε, την τελευταία τετραετία μία σειρά από εξελίξεις δρομολογήθηκαν και έλαβαν χώρα από την Κυβέρνηση, σε ένα πλαίσιο ανοικτού διαλόγου και συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους. Και αυτό το πλαίσιο γόνιμου διαλόγου παραμένει και θα συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία, εστιάζοντας και στις ιδιαιτερότητες του χώρου, στις ανάγκες βελτίωσης και εκσυγχρονισμού παραμέτρων του χώρου, και στην προστασία του περιβάλλοντος με σεβασμό σε όλα τα συστατικά και τις διαστάσεις του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here