Την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023 ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Μαγνησίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος βρέθηκε στο Νότιο Πήλιο μαζί με συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, του Δήμου Νοτίου Πηλίου και του ΔΕΔΔΗΕ που δρουν στην περιοχή τα τελευταία εικοσιτετράωρα, για την αντιμετώπιση τόσο των προβλημάτων που προκλήθηκαν τόσο στο οδικό δίκτυο όσο των διακοπών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, στη γραμμή Μηλίνα έως Τρίκερι.

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, σε συνέχεια επικοινωνίας με την Αντιπεριφερειάρχη, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ενημερώθηκε για την κατάσταση και από τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλη Μιτζικό και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρακολουθώντας από κοντά τις συντονισμένες δράσεις και ενέργειες του μηχανισμού για την αντιμετώπιση των θεμάτων που έχουν ανακύψει εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», που πλήττει περιοχές της Μαγνησίας.

Κατά την επίσκεψή του στο πεδίο, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος συνομίλησε, επίσης, με συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που επιχειρούσαν σε δύσκολες συνθήκες για την αποκατάσταση των βλαβών που προκλήθηκαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, ενώ μεταξύ άλλων μετέβη στην Αργαλαστή, στον Λαύκο και στη συνέχεια στο ύψος της διασταύρωσης Αφειλιάνες με Κατηγιώργη, όπου το ύψος του χιονιού ξεπερνά το μισό μέτρο.

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό σημείωσε σχετικά: «Βρεθήκαμε στο Νότιο Πήλιο, το οποίο δοκιμάζεται από τον χιονιά και την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, αλλά κρατά γερά, με όλους στις επάλξεις και στο πεδίο, δημιουργώντας συνθήκες πρόσβασης και αποκαθιστώντας τα οποία προβλήματα δημιουργούνται. Εγρήγορση, συντονισμός και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος, ο ΔΕΔΔΗΕ, στελέχη, συνεργάτες και ενεργοί πολίτες σε στενή συνεργασία και με αποτελέσματα. Και, φυσικά, με την αρωγή του κράτους, όπου χρειαστεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ