Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας νέα έργα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση έργου συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

 «Στηρίζουμε το σήμερα, χτίζουμε το αύριο. Αλλάζουμε τη Μαγνησία, σταθερά δίπλα στην κοινωνία. Υπογράψαμε τη σύμβαση έργου για την ενίσχυση της ασφάλειας της κυκλοφορίας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Μαγνησίας. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας σήμερα εξελίσσονται τόσο πολλά έργα που οι εργοληπτικές εταιρίες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν και να τα ολοκληρώσουν έγκαιρα. Καινοτομούμε, ενισχύουμε την τοπική πραγματική οικονομία, δημιουργούμε θέσεις εργασίας, δίνουμε δύναμη και προοπτική στους ανθρώπους για να μείνουν στον τόπο τους. Είναι έργα για τον καθένα ξεχωριστά και για όλους μαζί» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 Οι θέσεις των νέων έργων 

Στις θέσεις: Είσοδος Αφήσου, Συκή-Πανταζή Άμμος, Διμήνι- Παλιούρι, Σέσκλο, Αγ. Γεώργιος Φερών, Περίβλεπτο -Κοκκίνα, Αμαλιάπολη-Νηές, γίνονται εργασίες οδοστρωμάτων και βελτίωσης διαχείρισης ομβρίων.

Σε θέσεις: ε.ο. Βόλου-Λάρισας, ε.ο. Αθηνών –Βόλου, ε.ο. 34 οδικό κύκλωμα Πηλίου γίνονται εργασίες σήμανσης – ασφάλειας

Σε θέσεις: ε.ο. Βόλου Λάρισας, ε.ο. Αθηνών-Βόλου και σε διασταυρώσεις οδών με υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο γίνονται εργασίες ηλεκτροφωτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ