«Τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το Υπουργείο Υγείας…».

Συνέχεια είχαμε σήμερα στην υπόθεση του πατέρα που συνελήφθη όταν πήγε στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης για να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν επιτράπηκε η είσοδος του γιου του στη σχολική μονάδα χωρίς τη κάρτα του self test. Η διευθύντρια του σχολείου υπέβαλε μήνυση εναντίον του και ακολούθησε η αυτόφωρη διαδικασία.

Θυμίζουμε ότι χθες κατά την προσαγωγή του αρνήθηκε ότι κινήθηκε απειλητικά προς τη διευθύντρια, λέγοντας ότι απλά την παραμέρισε και πρόσθεσε πως δεν είναι αρνητής, «αλλά κατά της μάσκας και των self tests. Έχω κάνει άλλα εμβόλια αλλά δεν θα κάνω για τον κορωνοϊο».

Το πρωί ο Γιάννης Σαρηγιαννίδης πήγε ξανά στο σχολείο, χωρίς το παιδί του αυτή τη φορά και εξήγησε: «Πρέπει να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ και αυτό όπως και τα υπόλοιπα. Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη… σημαία. Παραπονέθηκε το παιδί ότι δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα στο σχολείο και εγώ το υποστήριξα. Την προσεχή Δευτέρα θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι να πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε για την παρουσία του στο σχολείο: «Ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχτεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχτηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι θα καταθέσει και μήνυση εναντίον της διευθύντριας αξιώνοντας και 2.700.000 ευρώ: «Θα μπω μέσα θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το Υπουργείο Υγείας».

Τέλος, χαρακτήρισε «υποτιθέμενη» την πανδημία και πρόσθεσε πως «είναι κάτι το οποίο δεν με έχει πείσει ότι θα σκοτώσει το παιδί μου…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ