Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκινάει.

Οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία και οι εκπαιδευτικοί είναι έτοιμοι να τους προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, να ενθαρρύνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, να τους  καθοδηγήσουν και να τους εμπνεύσουν.

Από την πλευρά μας, υπάρχει πλήρης επίγνωση των προκλήσεων και των δυσκολιών που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε εξαιτίας της πανδημίας και των συνεπειών της οικονομικής κρίσης.

Ο Δήμος Αλμυρού βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία των σχολείων.

Είμαι βέβαιος πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, με την επίδειξη  πνεύματος συνεργασίας και συνεννόησης από όλους όσους εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία, ώστε να διασφαλιστεί η φυσική παρουσία των παιδιών στις αίθουσες.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είναι πλέον πολύ ώριμοι και μπορούν εύκολα να ανταποκριθούν σε ειδικές συνθήκες όπως είναι και οι φετινές, με την καθοδήγηση και την στήριξη των δασκάλων και των καθηγητών τους.

Υπάρχει εξάλλου -δυστυχώς ή ευτυχώς- και η σχετική εμπειρία.

Απευθύνω εγκάρδιες ευχές σε όλους τους εκπαιδευτικούς για μια δημιουργική χρονιά. Να αφιερώσουν, όπως κάνουν κάθε χρόνο, τον καλύτερο εαυτό τους στο πολυσύνθετο και δημιουργικό έργο τους, στο χτίσιμο της προσωπικότητας των νέων ανθρώπων.

Σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, εύχομαι να έχουν υγεία, δύναμη και να απολαύσουν το ταξίδι της γνώσης, αποκομίζοντας τα εφόδια που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν αργότερα ως πολίτες πλέον, στη ζωή που είναι γεμάτη απαιτήσεις.

Σε όλους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία, εύχομαι από καρδιάς μια εποικοδομητική και δημιουργική  σχολική χρονιά, με υγεία, αισιοδοξία και δύναμη!

-Ο-
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ