Σειρά συναντήσεων είχε στην Αθήνα όπου βρέθηκε χθες και σήμερα ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος. Ο Δήμαρχος αρχικά συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα και συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με τη γενικότερη λειτουργία των Δήμων. Ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης αφορούσε στο θέμα των αποκαταστάσεων και των αποζημιώσεων από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε ο Ιανός στην Καρδίτσα.

Επίσης ο κ. Τσιάκος επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Γ.Γ. οικονομικής πολιτικής κ. Χρ. Τριαντόπουλο. Με τον κ. Τριαντόπουλο συζήτησαν συνολικά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Καρδίτσα τέσσερις μήνες μετά τον Ιανό και την διαδικασία επιστροφής στην κανονικότητα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Τριαντόπουλος ανέλαβε με εντολή του πρωθυπουργού το γενικό συντονισμό της προσπάθειας αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η πλημμύρα.

Τέλος ο Δήμαρχος είχε μια ακόμη συνάντηση με τον Γ.Γ. του υπουργείου ανάπτυξης αρμόδιο για τις δημόσιες επενδύσεις και το ΕΣΠΑ κ. Δ. Σκάλκο. Η συζήτηση και σε αυτή τη συνάντηση αφορούσε διεκδικήσεις έργων υποδομής που αφορούν στο Δήμο Καρδίτσας.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα των συναντήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ