Με επιτυχία,πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, το Σάββατο 5/11/2022.
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Τσερκετζίδης και η κ. Γιάννα Μπασκίνη.
Παρόντες οι Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Χρ. Μπουκώρος, Κ. Μαραβέγιας, Αλ.Μεϊκόπουλος, Κατ.Παπανάτσιου, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Αλμυρού Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Αργύρης Τέφογλου, ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΑΡ κ.Γιάννης Λουλούδης, ο Γραμματέας κ. Σιδέρης Δελαρούδης, η Ειδική Γραμματέας κ. Γερακίνα Μηνούδη, ο Υπεύθυνος Θεσσαλίας κ. Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης,το αναπλ/κό μελος του Δ.Σ.της ΠΟΣΑΡ κ. Κων/να Μπουχώρη.
Παρευρέθηκαν επίσης τα Μέλη του Δ.Σ της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ Ριζομύλου κ.κ.. Απ. Παπαπαναγιώτου (Πρόεδρος),Δημ. Λουφόπουλος (Αντιπρόεδρος), η Πρόεδρος του Πολ.Αθλ.Συλλόγου Αν/κης Ρωμυλίας Ν.Αγχιάλου κ. Μαρία Ρουπακιά, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Φορέων της Μαγνησίας και πλήθος κόσμου.
Εξαίρετη η Μουσική κάλυψη με το πασίγνωστο Μουσικό Σχήμα <<ΚΑΦΑΝΤΑΡΔΕΣ>>, που κράτησαν αμείωτο το κέφι και τη ζωντάνια μέχρι της πρωινές ώρες.
Συγχαρητήρια σε όλους-και του χρόνου με υγεία!!!
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Δείτε βίντεο:

https://www.facebook.com/100006572506082/videos/637031091237312

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ