Οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου-Λ.Τ. Ευξεινούπολης  πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη  στο χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια Πηλίου στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής, την Παρασκευή 24/2/2023.  Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με το άθλημα της χιονοδρομίας (σκι) σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για τα μη διαδεδομένα αθλήματα.

Ομάδα μαθητών εκπαιδεύτηκε στην τεχνική του  Σκι  με την καθοδήγηση  του καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Λάιου Δημήτριου, ώστε να μάθουν οι μαθητές να κατεβαίνουν με ασφάλεια και να χρησιμοποιούν τα lift.

Άλλη ομάδα  μαθητών έκανε πεζοπορία στο χιόνι με τη συνοδεία των καθηγητριών Γεωργακοπούλου Αργυρώς, Καραγιαννοπούλου Μαρίας, Κατίδου Ευφροσύνης, Καπούλα  Σωτηρίας και Τσιαμανή Ελένης και απήλαυσε τη διαδρομή με τα lift, έπαιξε  χιονοπόλεμο, χάρηκε το χιόνι. Ήταν μια όμορφη ημέρα για τα παιδιά και μια αξέχαστη εμπειρία! Όλοι οι μαθητές και  οι  εκπαιδευτικοί επέστρεψαν ενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι από την επαφή με τη φύση και το χιόνι κατά την επίσκεψή τους  στο χιονοδρομικό κέντρο στα  Χάνια Πηλίου.

Η Διευθύντρια

Μαρία Σταυραντώνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here