Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η έγκυος γυναίκα αισθάνθηκε πόνους και βρέθηκε να γεννάει στη μέση του δρόμου.

Αγγελίνα, ονοματίσανε τη μικρή τους, οι γονείς της, όταν γεννήθηκε εν μέση οδό στη λεωφόρο Κηφισίας, πριν φτάσουν στο μαιευτήριο.

Σε αυτή τη γέννα (05/02-16.10) τα πληρώματα της ΕΛΑΣ και του ΠΣ, παρείχαν συνδρομή στην ετοιμόγεννη γυναίκα όταν ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού.

Η μητέρα του βρέφους επέβαινε σε αυτοκίνητο με οδηγό το σύζυγό της, όταν  στο ύψος του Αμαρουσίου επί της Λ. Κηφισίας 61, λόγω της αυξημένης κίνησης και πάρα την συμβολή των πληρωμάτων της ΔΙΑΣ, κατάλαβαν ότι δεν προλάβαιναν να φτάσουν στο Μαιευτήριο.

Ο σύζυγος και πατέρας της Αγγελίνας, στάθμευσε το όχημά του και με τη συνδρομή των πληρωμάτων της ΕΛ.ΑΣ και εξόδου της Πυροσβεστικής που επέστρεφε στη βάση του από άλλο περιστατικό. Από το σημείο περνούσε τυχαία ένας γιατρός, ο οποίος και αυτός σταμάτησε στο σημείο για να βοηθήσει την ετοιμόγεννη και συνέδραμαν όλοι σε παροχή βοηθείας, για να γεννηθεί υγιέστατο το βρέφος.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό ο οποίος ολοκλήρωσε τη διαδικασία του τοκετού. Στη συνέχεια μητέρα και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Μητέρα».

Να σας ζήσει με υγεία!

πηγή:https://www.nantiareport.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ