Με βαριά εγκαύματα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, ένας 52χρονος εργαζόμενος στο Κρόκιο Αλμυρού, μετά από έκρηξη σε βενζινάδικο.

Ο 52χρονος, αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου του Βόλου αφού κρίθηκε η κατάστασή του σοβαρή, λόγω των εγκαυμάτων σε πρόσωπο, χέρια και πόδια.

Από το Νοσοκομείο του Βόλου αναζητείται κρεβάτι σε μονάδα εγκαυμάτων στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για την μεταφορά του, αφού έχει εγκαύματα στο 50% του σώματός του.

Το εργατικό ατύχημα

Έκρηξη σε κλειστό πρατήριο υγρών καυσίμων του Αλμυρού σημειώθηκε λίγο στις 12 το μεσημέρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εργαζόμενος, την ώρα που τρόχισε βίδα μέσα στην δεξαμενή και από τους σπινθήρες έγινε ανάφλεξη.

Ο παλιός ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πρατηρίου πέθανε το περασμένο Σαββατοκύριακο και ο νέος ιδιοκτήτης έκανε εργασίες ανακαίνισης του, έτσι ώστε να ξεκινήσει εκ νέου η λειτουργία του.

Την ώρα της έκρηξης, ο νέος ιδιοκτήτης δεν βρίσκονταν στο πρατήριο, αλλά ωστόσο δούλευαν συνεργεία για την ανακαίνιση.

Η έκρηξη ήταν περιορισμένη και δεν χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο επελήφθη η Αστυνομία, λόγω του τραυματισμού του εργαζόμενου, ο οποίος και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για τις πρώτες βοήθειες και από κει στο Νοσοκομείο του Βόλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here