Έχοντας ως σημείο αναφοράς τα εγκαίνια των υποβρύχιων μουσείων που εγκαινιάστηκαν στις 30.7.22 στην Αμαλιάπολη, σας γνωστοποιώ το ερώτημα που έθεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο επιμελητηρίου Μαγνησίας, σχετικά με την απουσία του θεσμού από το ιστορικό αυτό γεγονός.
Αναρωτιέμαι ειλικρινά γιατί ένα μήνα μετά το μήνυμα εξακολουθεί να παραμένει αναπάντητο από τον Πρόεδρο του επιμελητηρίου Μαγνησίας, και την διοικητική επιτροπή .
Η συγκεκριμένη γνωστοποίηση γίνεται προς ανάδειξη αντιλήψεων που δεν τιμούν ούτε τον θεσμό του επιμελητηρίου, ούτε την επαρχία Αλμυρού, που για ακόμη μια φορά στερείται της προσοχής που και δικαιούται και της αξίζει.
Αλμυρός 04/08/2022
Προς:διοικητικη Επιτροπή Επιμελητηριου Μαγνησίας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Διοικητικό συμβούλιο επιμελητηρίου Μαγνησίας
Το Σάββατο 30/07/2022 πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων των υποβρυχίων μουσείων της Κικύνθου, του Ακρωτηρίου Γλάρος, και του Ακρωτηρίου τηλέγραφος, στα οποία παρευρέθηκε και τέλεσε η Υπουργός Πολιτισμού κα. Λίνα Γ. Μενδώνη.
Την ιστορική αυτή εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι θεσμικοί φορείς του νομού, εκτός από το Επιμελητήριο Μαγνησίας που ήταν απών.
Το γεγονός αυτό γεννά μια σειρά από ερωτήματα, τα κυριότερα εκ των οποίων είναι:
Το επιμελητήριο Μαγνησίας έλαβε άραγε πρόσκληση για αυτήν την εκδήλωση, καθώς το περιεχόμενο της εκδήλωσης σχετίζεται άμεσα με το τουριστικό τμήμα;
Αν το επιμελητήριο Μαγνησίας έλαβε όντως πρόσκληση, ποιος ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση εκπρόσωπος της διοικητικής επιτροπής, και πιο συγκεκριμένα η πρόεδρος του τουριστικού τμήματος;
Γνωρίζοντας τον αυξημένο φόρτο εργασίας της διοικητικής επιτροπής, αναρωτιέμαι γιατί δεν ενημερώθηκα προκειμένου να παραστώ στην εκδήλωση όχι μόνο σαν μέλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αλλά και ως υπεύθυνος για θέματα επαρχίας Αλμυρού.
Παρακαλώ να μου απαντήσετε εγγράφως.
Κώστας Δ. Πανταζώνας
Ανεξάρτητος Επιμελητηριακός σύμβουλος Μαγνησίας
Υπεύθυνος για θέματα Αλμυρού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ