Η Περιφέρεια AXEΠA Ελλάδας ανταποκρινόμενη στις έκτακτες ανάγκες , που προέκυψαν μετά τις θεομηνίες Daniel και Elias στην περιοχή της Μαγνησίας, κινητοποίησε όλα τα τμήματά της στον Ελλαδικό χώρο.

Στο ανωτέρω κάλεσμα τo τμήμα Κέρκυρας AHEPA hj34 ‘’CORCYRA’’ απέστειλε 4 παλέτες εμφιαλωμένα νερά προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες της περιοχής η οποία επλήγη βάναυσα από τις θεομηνίες .

Το τοπικό τμήμα Βόλου Ahepa hj-13 argonauts volos,το οποίο και ανέλαβε τη διανομή της δωρεάς, παρέδωσε :

-Στις 29/9/2023 στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας 2 παλέτες παρουσία του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Αθ. Κουλούρη και του Διοικητή της τροχαίας Στ.Βαρβάρη.

 

-Στις 2/10/2023 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου 2 παλέτες παρουσία του Διοικητή της Ν. Ιερεμία.

Εκ μέρους τόσο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου εκφράστηκαν ευχαριστίες για τη δωρεά αυτή. Σαν τμήμα, μας συγκινεί η προσπάθεια όλων των τμημάτων της οικογένειας των AHEPA που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν τη πόλη μας και γενικότερα τον Νομό μας να ξεπεράσει τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησαν οι πρόσφατες κακοκαιρίες.

Ως Τμήμα Ahepa hj-13 argonauts volos θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να συνδράμουμε μέσω αυτής της μικρής προσφοράς στον καθημερινό αγώνα που έδωσε και συνεχίζει να δίνει το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here