Η περιφέρεια AXEPA Ελλάδας ανταποκρινόμενη στις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν μετά την κακοκαιρία Daniel στην περιοχή της Μαγνησίας κινητοποίησε όλα τα τμήματά της στον Ελλαδικό χώρο.

Ανταποκρινόμενα στο ανωτέρω κάλεσμα τα τμήματα hj-1 Αθήνας (πρόεδρος Χρ. Μπακούρος ) hj-3 Θεσσαλονίκης (πρόεδρος Χρ.Πιστικός) αποφάσισαν από κοινού να καλύψουν μέρος των έκτακτων αναγκών που δημιουργήθηκαν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου μέσω της εταιρείας QUALITY PHARM (Μιχάλης Σανίδας Αντιπρόεδρος του τμήματος  ahepahj-3).

Το τοπικό τμήμα ahepahj-13 argonauts volos ανέλαβε την παράδοση του υγειονομικού υλικού στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου την Τρίτη 19/9/2023 παρουσία του διοικητή του νοσοκομείου Κου Ντόκου Ιωάννη του Υποδιοικητή Κου Μπαμπούνη Σταύρου και νοσηλευτικού προσωπικού .

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν περί τα 110.000 τεμάχια  αποτελούμενα από υποσέντονα, γάζες , μάσκες FFP-2, αντισηπτικά καθώς και 20 θερμόμετρα υψηλής τεχνολογίας.

Η διοίκηση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βολου εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην ΑΧΕΠΑ Ελλάδας, στον κυβερνήτη της κ. Καραπιπέρη , στα τμήματα hj-1 Αθήνας  ,hj-3 Θεσσαλονίκης για την ευγενική συνδρομή τους και στο τμήμα ahepa hj-13 argonauts Βόλου για την ανάληψη της ευθύνης υλοποίησης της δράσης και ανέδειξε, για ακόμα μια φορά, το έργο και την προσφορά της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης παγκοσμίως, που αποδεικνύει, με την διαρκή, πολύτιμη και γενναιόδωρη δράση της και την ανταπόκρισή της, την σπουδαία και καθοριστική συμβολή της σε έκτακτες ανάγκες και καταστάσεις, όπως αυτήν της πρόσφατης θεομηνίας που έπληξε την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος ahepa hj13  Κος Βελούδος Λάμπρος δήλωσε συγκινημένος από την άμεση ανταπόκριση των ανωτέρω τμημάτων της ΑΧΕΠΑ  και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Κα Σανίδα Τάνια , διαχειρίστρια της εταιρείας QUALITY PHARM καθώς και τον Κο Σανίδα Μιχάλη , βασικό μέτοχο της εταιρείας QUALITY PHARM και Αντιπρόεδρο  του τμήματος hj-3 θεσσαλονίκης .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ