Με απλότητα ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη Γεωργίου Γιαννιού και την πολύτιμη βοήθεια του Πάτερ Ευστάθιου, εορτάσθηκε και εφέτος το Εκκλησάκι που βρίσκεται στην περιοχή καστράκι μετά τα Ζηρέλια , η μνήμη του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις.

Το Σάββατο το απόγευμα τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

Την Κυριακή 29 Μαΐου το πρωί, τελέσθηκε η Ακολουθία του Όρθρου και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη Γεώργιου Γιαννιού και του Πάτερ Ευστάθιου οι οποίοι κήρυξαν τον θείο λόγο.

Επίσης υπήρχε και προσκύνηση Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις.

Παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. κ. Ζέτα Μακρή,οι Βουλευτές Αθανάσιος Λιούπης,Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και ο Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης  Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο Αντιπεριφερειάρχης Νέων Τεχνολογιών- Μεταφορών-Επικοινωνιών Ιωάννης Τέας, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας  κ. Αποστολίνας Γιώργος, ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτριος Εσερίδης, ο Γεώργιος Κίτσιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Γεώργιος Αμβράζης, οι Αντιπρόεδροι του Συλλόγου Ιωάννης Πρεβεζάνος και Βασίλης Μπουρλής, το μέλος του Συλλόγου Δημήτριος Πρεμέτης, ο έφορος υλικού του Συλλόγου Ντίνος Κωνσταντίνος,η ταμίας του Συλλόγου κ. Ράνια Γκόβαρη, ο Προέδρος στην εταιρεία Κέντρο Πρόληψης Μαγνησίας Πρόταση Ζωής Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και πλήθος πιστών.

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία και με άσφαλτο!!!

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ