Τέσσερις μήνες πέρασαν από το καταστροφικό πέρασμα του Ιανού και ο κυβερνητικός μηχανισμός υπό τον συντονισμό του Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, έχει επιταχύνει τις διαδικασίες αποκατάστασης και αποζημίωσης, οι οποίες παραδοσιακά χρειάζονταν πολύ περισσότερο χρόνο για να «τρέξουν».

Αυτό επιβεβαιώθηκε τόσο από την τοπική κοινότητα, όσο και από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, ο οποίος έδωσε εύσημα στους αρμόδιους Υπουργούς και Γενικούς Γραμματείς, αναφερόμενος ειδικά στον κ. Τριαντόπουλο και τις προσπάθειες που καταβάλλει: «Θα ήθελα πέραν των Υπουργών, οι οποίοι έσκυψαν πραγματικά πάνω στο πρόβλημα, να ευχαριστήσω ειδικά τους Γενικούς Γραμματείς, τον Γιώργο Καραγιάννη, τον Δημήτρη Σκάλκο, αλλά ειδικά τον Χρήστο Τριαντόπουλο, στον οποίο η Καρδίτσα και όλη η Θεσσαλία οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας για τον ρόλο του κ. Τριαντόπουλου:

«Διότι ασχολήθηκε νυχθημερόν με τον συντονισμό των συναρμόδιων υπηρεσιών και νομίζω ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά. Είναι μετρήσιμα καταρχάς, δεν θα επαναλάβω τα ποσά τα οποία έχουν εκταμιευθεί, αλλά νομίζω τα εισπράττει κάνεις και σε αυτό το κλίμα της συγκρατημένης αισιοδοξίας, το οποίο βλέπω να αντανακλάται και σήμερα σε αυτή την αίθουσα […]». Η δήλωση αυτή, δε, ακολουθήθηκε από θερμό χειροκρότημα. Ο κ. Τριαντόπουλος δέχτηκε αυτό το σχόλιο με ιδιαίτερη τιμή, ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους, αλλά και τους συνεργάτες του, και δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις εντατικές προσπάθειες για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των μέτρων αποκατάστασης και αποζημίωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ