Στη μνήμη της Φενίννας Βασιλού αφιερώνει και φέτος, η διοργάνωση του 3ου Αγώνα Δρόμου Ν. Αγχιάλου τον παιδικό αγώνα “Feel My Power-Feninna” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στις 11 π.μ. στο Λιμανάκι της Ν. Αγχιάλου.
Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια, που η 16χρονη μαθήτρια και αθλήτρια του στίβου στην Αθλητική Ακαδημία Άτλας, Φενίννα Βασιλού από το Βόλο, έχασε τη μάχη από το Μυελοειδές Καρκίνωμα Νεφρού (Renal medullary Carcinoma_RMC), ένα αρκετά σπάνιο και επιθετικό τύπο καρκίνου νεφρού που έχει συνδεθεί με το Στίγμα Δρεπανοκυτταρικής Αναιμίας.
Το Kidney Cancer Association, το Chris Johnson Foundation, το RMC Support και άλλοι οργανισμοί ανά τον κόσμο προσπαθούν εκτενώς να πληροφορήσουν το κοινό σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της δύσκολης αυτής νόσου.
Κάθε Μάρτιο οργανώνονται δρομικές και άλλες εκδηλώσεις, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης του κοινού, στήριξης της έρευνας, συμπαράστασης στους μαχητές και απόδοσης τιμής σε όσους έχασαν τη μάχη.
Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα “Feel My Power-Feninna” είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα γίνονται την ημέρα του αγώνα στο λιμανάκι από τις 10:15. Σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθούν μετάλλια και κονκάρδες με το emoji που σχεδίασε η Φενίννα όταν έχασε τα μαλλιά της.
Τρέχουμε ή περπατάμε για την υγεία μας και βλέπουμε το ουράνιο τόξο της Φενίννας να χρωματίζει τα παιδιά και να τους χαρίζει τη δύναμή της.
Πριν τον παιδικό αγώνα, διεξάγονται οι αγώνες 5χλμ. και 10χλμ. με ώρα εκκίνησης 10:00 και 11:00 αντίστοιχα.
Προκήρυξη, πληροφορίες και εγγραφές: www.sdyvkentavros.com/anchialosrace/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ