Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο κύπελλο Budokai χθες Κυριακή 05 Νοεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη με διοργανωτή την Greek Ju Jitsu Federation ΕΦΕΟ Ζίου-Ζίτσου .

Η IKO Nakamura Hellas – 極真会館中村道場 ギリシャ και η σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές έδωσε το παρών στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με τρείς αθλητές από την Νέα Αγχίαλο.

Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση τόσο στα Kata (φόρμες)  όσο και στο kumite (αγώνες πλήρους επαφής)  και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών.

Αναλυτικά στα Kata.

Ιωάννα ράπτη 1η θέση

Σταυρούλα Στυλιανή Χατζοπούλου 1η Θέση.

Στα Kumite .

Ιωάννα Ράπτη 2η θέση

Σταυρούλα Στυλιανή Χατζοπούλου 2η θέση

Κωνσταντίνος Καραγιάννης 2η θέση

O δάσκαλος Shihan Λεωνίδας Αντώνης συνεχάρη όλους  τους αθλητές  για την εξαιρετική τους εμφάνιση και τις επιτυχίες τους. Ευχαρίστησε θερμά  όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που του παρέχουν. Ευχαρίστησε  όλους τους  προπονητές, κριτές, διαιτητές των αγώνων  που βοήθησαν για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος καθώς και την διοίκηση της ομοσπονδίας και κυρίως την πρόεδρο της ομοσπονδίας κυρία Maria Charitopoulou για την συνεχής στήριξη του κλάδου μας.

Συνεχίζουμε για την επόμενη διοργάνωση το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kyokushinkai της IKO Nakamura στην Γερμανία το Σάββατο 11 Νοεμβρίου με την συμμετοχή τριών αθλητών από τον Αλμυρό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ