Τις επόμενες ημέρες και δη την περίοδο 19-23 Ιουνίου, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό την περίοδο 2021-2023, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στην Κρήτη, στην Εύβοια και στη Σάμο, στο πλαίσιο των επισκέψεων των κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την επικράτεια. Συγκεκριμένα, μαζί και με άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σήμερα, Δευτέρα, 19 Ιουνίου, θα βρεθεί στο νόμο Ηρακλείου και, ειδικότερα, στην πόλη του Ηρακλείου, καθώς και στις περιοχές της Αγίας Πελαγίας και του Αρκαλοχωρίου. Την Τρίτη, 20 Ιουνίου, θα επισκεφθεί μαζί με τον Γιώργο Αμυρά την Εύβοια και δη περιοχές της Νότιας Εύβοιας, όπως η Κάρυστος, τα Νέα Στύρα, η Κύμη, το Αλιβέρι, η Αμάρυνθος, η Ερέτρια και άλλες περιοχές.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, θα μεταβεί, με στελέχη της παράταξης, στη Σάμο, όπου θα επισκεφθεί διάφορες περιοχές του νησιού, όπως το Βαθύ, το Καρλόβασι, οι Μυτιληνιοί και το Πυθαγόρειο, έχοντας συναντήσεις και επαφές με πολίτες και με επιχειρηματίες. Την Παρασκευή, 23 Ιουνίου, μαζί με τη Σοφία Ζαχαράκη, η επίσκεψη περιλαμβάνει και άλλα νησιά της περιφερειακής ενότητας Σάμου, όπως οι Φούρνοι, η Θύμαινα και η Ικαρία.

Με αφορμή τις επικείμενες επισκέψεις, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος σημείωσε ότι «[…] σε κάθε γωνία της πατρίδας μας τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζουν το πρόγραμμα διακυβέρνησης και ανάπτυξης της χώρας για την επόμενη τετραετία και συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια, μέσα και μαζί με την κοινωνία, για να έχουμε το βράδυ της Κυριακής μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση για μια ισχυρή πατρίδα. Μια ισχυρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε η Ελλάδα μας να συνεχίσει να πορεύεται μπροστά, σταθερά και ακόμα πιο τολμηρά. Και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε σε κάθε γωνία της πατρίδας μας τον αγώνα μας […]».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ