ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ….. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Έλαβα σαν μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού πρόσκληση σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί δια ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ,  σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 και ώρα 13:00 – 14:00 με θέμα:

1.- Διατύπωση γνώμης για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της δραστηριότητας, εγκατάσταση αποθήκευσης και μεταφόρτωσης επικίνδυνων αποβλήτων και διαλυτήριο ΟΤΚΖ, φερόμενης ιδιοκτησίας της «ΝΙΖΑΜΗΣ Ι.Κ.Ε» στη θέση «ΝΤΑΓΙΑΣ» του Δήμου Αλμυρού, της Π.Ε. Μαγνησίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ένα τόσο σημαντικό θέμα για τη δημόσια υγεία θα δώσουμε γνώμη χωρίς καμία πληροφόρηση δια περιφοράς……!!!! για να έχουμε τα πιο επικίνδυνα τοξικά απόβλητα, αυτά των μπαταριών, σε απόσταση 800μ από τα σπίτια μας στην Ευξ/πολη. Ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται αυτά κύριε δήμαρχε, πότε επιτέλους θα αναλάβετε μία ευθύνη σαν δήμαρχος, πότε θα ασχοληθείτε με τα προβλήματα των δημοτών, δεν θα κοροϊδεύετε και δεν θα εξαπατείτε τους πολίτες, έχετε αφήσει ολόκληρο το δήμο στον αυτόματο πιλότο. Παρεμπιπτόντως, ήλθε αρχηγός κόμματος στη περιοχή μας, αναδεικνύοντας έναν πανέμορφο τόπο τις ΝΗΕΣ, και δεν τον καλέσετε έστω  για μία τυπική συνάντηση, σας το απαγόρευσε υποθέτω ο περίγυρός σας….

ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ