Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Θεσσαλίας στηρίζει τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Ταξίαρχο Μιλτ. Αλεξάκη, μετά την ανακοίνωση του Δήμου Βόλου που ζητούσε την παραίτησή του, με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Κυριακής μεταξύ των εθνικών ομάδα Ελλάδας και Κοσόβου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
Με αφορμή τις τελευταίες δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα ΜΠΕΟΥ, αλλά και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς – κατηγορίες σε βάρος του μέλους μας Ταξιάρχου κ. Μιλτιάδη ΑΛΕΞΑΚΗ (Διευθυντή Δ.Α. Μαγνησίας), αλλά και γενικότερα κατά της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την 12-06-2022 μεταξύ των Εθνικών ομάδων
Ελλάδας – Κοσόβου, η Ένωσή μας δηλώνει ότι:
– Αποδοκιμάζει έντονα την επίθεση εναντίον του Διευθυντή της Δ.Α. Μαγνησίας και θεωρεί ανυπόστατες και άδικες τις κατηγορίες του.
-Στηρίζει το συνάδελφο Αξιωματικό και όλους τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Μαγνησίας που εκτέλεσαν υπηρεσία στον ανωτέρω ποδοσφαιρικό αγώνα με άψογο επαγγελματισμό, καθώς εκτελούν καθημερινά τα καθήκοντά τους και συντελούν στην επιτυχή διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here