Στα πλαίσια διαθεματικής και βιωματικής προσέγγισης το τμήμα βρεφονηπιοκόμων β΄και γ’ τάξης, τομέα υγείας του 1ου ΕΠΑΛ-ΕΚ Αλμυρού επισκέφτηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 το βρεφονηπιακό Happy House School στο Βόλο.
Εκεί σύσσωμη η εκπαιδευτική ομάδα του σχολείου, καθώς κι η διεύθυνση, μας υποδέχτηκαν με πολλή χαρά ξεδιπλώνοντας με τους μικρούς μαθητές την καθημερινή ρουτίνα τους κι όχι μόνο. Είδαμε από κοντά την εκπαιδευτική προσέγγιση και διαδικασία της καλημέρας, του ημερολογίου καθώς και της εβδομαδιαίας θεματολογίας τους που ήταν αφιερωμένη στην άνοιξη. Από την προανάγνωση, στην προγραφή, στα μαθηματικά μα και στην εικαστική πινελιά.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στις μαθητές μας, το αισθητηριακό παιχνίδι και το messy play στα οποία οι μαθητές μας έγιναν για λίγο παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού.
Ευχαριστούμε θερμά τις εκπαιδευτικούς Γεωργία Παράσχου, Κατερίνα Μάγγου, Δήμητρα Νέμτσα, καθώς και τη διεύθυνση του σχολείου Ανδρομάχη Τσουκαλά και Βάνα Κουλουριώτη για τη ζεστή φιλοξενία. Συνοδοί καθηγητές : Τσούγκρα Μαρία τομεάρχης Υγείας, Αχνούλα Γεωργία , Κοτρώτσιου Μαρία και Μπέλλου Αντονιέλλα , καθηγήτριες βρεφονηπιοκομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here