Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ  α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι ,

Στις 21 Νοεμβρίου  2021 ημέρα της εβδομάδας Κυριακή και ώρα 10.30, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης η Γενική Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινουπόλεως. Ανακοινώθηκαν και εγκρίθηκαν ομοφώνως ο απολογισμός των πεπραγμένων  από την απερχόμενη Πρόεδρο, ο οικονομικός απολογισμός από τον απερχόμενο Ταμία και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία 2018-2021. Στις 11.00 το πρωί, ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εξελέγησαν για το Διοικητικό Συμβούλιο με αλφαβητική σειρά ως  ΤΑΚΤΙΚΑ μέλη οι :

Αντωνιάδης Αθανάσιος ,Γαλατσίδας Αλέξανδρος, Ζαχαροπούλου Αθανασία (Σίσσυ) Καραντζιάς Δημήτριος, Μηλιώνης Αντώνιος, Μπουρλής Βασίλειος, Παπαδόπουλος Σταύρος, Σιαμέτης Γεώργιος και Χαλεπλή- Αραμπατζή Ιωάννα. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ: Μπελεγρίνη Ελένη Εξελέγησαν για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι: Πασχαλούδης Βασίλειος, Ραχμανίδης Ιωάννης και Αραμπατζής Χαρίλαος.

Στις 25 Νοεμβρίου 2021 ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 21,30 στο Γραφείο του Συλλόγου συνήλθαν τα νεοεκλεγέντα μέλη και ομοφώνως συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος:  Μηλιώνης Αντώνιος

Αντιπρόεδρος: Καραντζιάς Δημήτριος

Γεν. Γραμματέας: Χαλεπλή Ιωάννα

Ταμίας: Γαλατσίδας Αλέξανδρος

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων: Μπουρλής Βασίλειος

Έφορος Εκδηλώσεων: Σιαμέτης Γεώργιος

Μέλη: Αντωνιάδης Αθανάσιος

Ζαχαροπούλου Αθανασία (Σίσσυ)

Παπαδόπουλος Σταύρος

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here