Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας, μετά από ένα κύκλο δράσεων και επαφών σε όλoο τον Νομό το τελευταίο διάστημα, διοργανώνει ενημερωτική συζήτηση-πολιτική εκδήλωση για τον πρωτογενή τομέα, τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και τις πολιτικές θέσεις του κινήματος στον Αλμυρό. Πρόκειται για τη πρώτη προεκλογική δράση μετά την ανακοίνωση των εκλογών για τις 21 Μαΐου. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 01.04.2023 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης.
Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Θανάσης Πετρόπουλος, Γραμματέας του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, γεωπόνος, Πρόεδρος του Παραρτήματος ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς. Με εισηγήσεις θα συμπληρώσουν οι Κούντριας Θανάσης, Επικεφαλής του αντίστοιχου Τομέα Πολιτικής στη Μαγνησία, Αντιπρόεδρος Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας και Πρόεδρος της ΑΓΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Α.Ε. και Πολίτης Αντώνης, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Κοινωνικός Επιστήμονας – Οικονομολόγος.
Θα συζητηθούν και θέματα προγραμμάτων όπως Σχέδια Βελτίωσης-Νέοι Αγρότες αλλά και ζητήματα Οργάνωσης σε Συλλογική Σχήματα για τη διακίνηση της παραγωγής, για αυτοπαραγωγή ενέργειας και για διαχείριση των αρδευτικών υδάτων.
Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι αλιείς, οι μελισσοκόμοι, όλοι όσοι εμπλέκονται με δραστηριότητες του πρωτογενή τομέα όπως επίσης και οι μεταποιητές, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν καλύτερες μέρες από αυτές που τώρα βιώνουν.
Στο τόπο που η αγροτική παραγωγή είναι κεντρικός πυλώνας ανάπτυξης και διασφάλισης του βιοτικού επιπέδου, δε μπορεί σήμερα οι πλειοψηφία των παραγωγών να μην αισιοδοξεί για το μέλλον.
Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρωτογενή τομέα και τους ανθρώπους που δημιουργούν, με όραμα τη πραγματική σύζευξή του με άλλους τομείς της οικονομίας, όπως ο Τουρισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ