Μέρες ρεμπέτικου στη Σκόπελο, Τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στον Αλμυρό και Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών στίβου στο Βόλο, είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Μαγνησία από 12 έως 17 Ιουλίου 2022, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά, από τις 12 μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Τραγουδιού με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου. Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μουσικοθεατρικές παραστάσεις, ομιλίες, σεμινάρια, εκθέσεις και φυσικά συναυλίες όπου με τη σύμπραξη αξιόλογων καλλιτεχνικών δυνάμεων του νησιού θα προβληθεί η μουσική παράδοση του τόπου στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Από τις 14 μέχρι τις 17 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί Τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στον Αλμυρό, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Αλμυρού και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Θα είναι αγώνας μπάσκετ κατηγορίας παίδων, εφήβων και κορασίδων. Η διεξαγωγή της αθλητικής εκδήλωσης συντελεί στην πρόοδο της αθλητικής παιδείας και του «ευ αγωνίζεσθε» της νεολαίας. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Στις 16 και 17 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών στίβου στο Βόλο, με συνδιοργανωτές την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πρόκειται για Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων το οποίο θα διεξαχθεί στο Βόλο και θα έρθουν για ένα τριήμερο περισσότερα από 700 άτομα, τονώνοντας την τοπική αγορά.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στηρίζει και ενισχύει τη δράση τοπικών φορέων και συλλόγων, είτε αφορά σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, είτε αφορά σε συνέδρια και ημερίδες. Σε αγαστή συνεργασία με την τοπική κοινωνία, συνδιοργανώνουμε εκδηλώσεις που αποσκοπούν είτε στη ψυχαγωγία, είτε στην ενημέρωση του κοινού και που μπορούν με ελεύθερη είσοδο να τις παρακολουθήσουν όλοι οι συμπολίτες μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ