Ακολουθεί το ευχετήριο μήνυμα του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστου Τριαντόπουλου για το νέο έτος:

«Λίγες ώρες μετά την έλευση του νέου έτους, να ευχηθούμε αυτό να είναι αρκετά καλύτερο και λιγότερο δύσκολο από το έτος που αφήσαμε πίσω. Το 2022, εάν πρέπει να το χαρακτηρίσω με μία λέξη, θα έλεγα ότι ήταν ένα δύσκολο έτος. Σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς χάσαμε -μετά από μεγάλη πάλη- τον αγαπημένο πατέρα μας, αλλά και η οικογένειά μας «χωρίστηκε» στα δύο, με το δρομολόγιο πλέον να περιλαμβάνει Αθήνα, Σκόπελο και Βόλο. Σε εθνικό επίπεδο ήταν ακόμη ένα δύσκολο έτος, με εξωγενείς κρίσεις να πιέζουν την πατρίδα μας, η οποία -παρά τις μεγάλες πιέσεις- προσπαθεί αρκετά, αντιστέκεται στις πιέσεις, στέκεται στα πόδια της, προοδεύει οικονομικά και κοινωνικά, και δεν αποκλίνει -όποια κρίση και εάν μπει στον δρόμο της- από τη ρότα βιώσιμης ανάπτυξης και εθνικής ανάτασης στην οποία έχει εισέλθει τα τελευταία χρόνια.

Είναι τα χρόνια της πρώτης τετραετούς θητείας της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Είναι τα χρόνια κατά τα οποία κυβέρνηση και κοινωνία καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε πολλές εξωγενείς κρίσεις, μένοντας πάντα δίπλα σε κάθε πολίτη της χώρας μας, όπως με το πλαίσιο της κρατικής αρωγής μετά από φυσικές καταστροφές, υπό τις νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η κλιματική κρίση. Είναι τα χρόνια που, ταυτόχρονα, πετύχαμε -κυβέρνηση και κοινωνία- να υλοποιήσουμε πολλές μεταρρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα, που ώθησαν την πατρίδα μας μακριά από την περασμένη δεκαετή οικονομική κρίση και διαμόρφωσαν τις προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους και τις επόμενες γενιές. Είναι τα χρόνια που η κοινή αυτή προσπάθεια έδωσε λύσεις, έφερε αποτελέσματα, γέμισε αισιοδοξία και σφυρηλάτησε την εθνική υπερηφάνεια στην Ελλάδα μας.

Είναι κάτι που θα συνεχίσει. Και το 2023, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Ευχές πολλές για το νέο έτος, με υγεία, προκοπή, αισιοδοξία και δημιουργία για όλες και όλους. Κάθε καλό για το νέο έτος, το 2023, για την Ελλάδα μας και για τη Μαγνησία μας, που έχει καταφέρει να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της μεγάλης εθνικής προσπάθειας και θα συνεχίσει να πορεύεται στην αιχμή των εξελίξεων και τα επόμενα χρόνια. Καλή χρονιά!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ