Υπερήφανος για τους Συνδημότες και τις Συνδημότισσές μας.
Ο Δήμος Αλμυρού δεν σταμάτησε να λειτουργεί όλες τις προηγούμενες ημέρες μέχρι και να επιστρέψει ασφαλής και ο τελευταίος ηλικιωμένος που φιλοξενήθηκε στις δημοτικές δομές, από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αλμυρού.
Δεν είναι κοινότοπο.
Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που συνδράματε άμεσα, αυτοβούλως και αγόγγυστα, προσφέροντας αλληλεγγύη.
Ήσασταν όλοι εκεί, μαζί μας, χωρίς φαμφάρες, χωρίς φωτογραφίες, χωρίς ανάγκες προβολής, σιωπηρά και βαθιά ανθρώπινα.
Ευχαριστώ όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους που προσέτρεξαν με κάθε τρόπο παραμένοντας στο πλευρό όλων μας, την Κουζίνα Αλληλεγγύης του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, οι οποίοι εξασφάλισαν τα γεύματα όλων των φιλοξενούμενων, τις Ενορίες Αγίου Νικολάου Αλμυρού και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως, το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στον Αλμυρό, το Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού που συνέδραμαν όλο το 24ωρο με την παρουσία τους στο Κλειστό Γήπεδο Αλμυρού, τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, την Ένωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αλμυρού, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού, τα μέλη του οποίου ομοίως συνέδραμαν καθώς και το Ξενοδοχείο «Άλος» για την προσφορά στρωμάτων. Οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά και τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, Πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» – ΟΚΑΝΑ, που βρέθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή με συνεχή, διαρκή παρουσία και προσφορά.
Ευχαριστώ όλους τους μεμονωμένους εθελοντές, δημότες και δημότισσες του Αλμυρού, επιχειρήσεις, όλοι συνέδραμαν προσφέροντας με κάθε τρόπο και μέσο και ήταν πραγματικά πάρα πολλοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ