Ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, και οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Νέας Αγχιάλου Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου, Μικροθηβών Νίκος Σταφυλοπάτης και Αιδινίου Δημήτρης Βαλκανιώτης, γνωστοποιούν στους δημότες ότι με τη συνεργασία του ΕΟΔΥ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Περιφερειακών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου, θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Αγχίαλο δωρεάν rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι επίπεδα βρίσκεται το επιδημιολογικό φορτίο μετά το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων και μετά το πέρας των εορταστικών ημερών.

Τα rapid tests θα διενεργηθούν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο πρώην δημαρχείο Ν .Αγχιάλου, στον χώρο στάθμευσης.
Σημειώνεται ότι οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (μηχανή-ποδήλατο). Μέσα σε κάθε αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 3 άτομα, φορώντας μάσκα, να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, να δώσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος και να έχουν αποστείλει sms με τον αριθμό 1 στο 13033 για την μετακίνηση.
Οι πολίτες θα υποβάλλονται στα tests γρήγορα (εντός 2 λεπτών) και με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

πηγή:https://e-thessalia.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ