Στη δωρεάν παραχώρηση δύο απινιδωτών προχώρησε την Τετάρτη 22-6-2022 η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων Παράρτημα Βόλου (ΕΛΕΠΑΠ) κ. Σιούρα Χάρη και προς την Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Βόλου κ. Γρηγορίου Φωτεινή, μετά από την υποβολή σχετικών αιτημάτων που κατέθεσαν, τονίζοντας τους λόγους που ένας απινιδωτής είναι απαραίτητος τόσο στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ, όσο και στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Βόλου.
Οι κ.κ. Σιούρας και Γρηγορίου παρέλαβαν τους απινιδωτές, που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και του ΕΕΕΕΚ, των γονέων αυτών, των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού του 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας που συστεγάζεται με το ΕΕΕΚ και της Γεωπονικής Σχολής που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Παράλληλα ευχαρίστησαν θερμά την κ. Κολυνδρίνη και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την παραχώρηση των απινιδωτών, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της.
Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας παραχωρώντας δωρεάν απινιδωτές στοχευμένα και μεθοδικά προσπαθεί να διαφυλάξει προληπτικά τον κίνδυνο απώλειας μίας ανθρώπινης ζωής, ευελπιστώντας, φυσικά, ο εξοπλισμός αυτός να μην χρειασθεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί, αλλά να αποβεί καθοριστικός σε κάποια προσπάθεια διάσωσης της ανθρώπινης ζωής.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here