Μετά τη νέα  θεομηνία που έπληξε βάναυσα τη Μαγνησία η ανταπόκριση όλων των τμημάτων της ΑΧΕΠΑ στην Ελλάδα στην εκ νέου έκκληση της περιφέρειας της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος  ήταν θετική, άμεση και ουσιαστική στο να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών, που προκάλεσε η κακοκαιρία Ellias .

Η κινητοποίηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή μίας πολύ μεγάλης ποσότητας νερού , τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τα τμήματα Καλαμάτας ahepa  hj-7 Papaflessas  και Χανίων ahepahj-6 Crete Kydon.

Στο πλαίσιο της άμεσης ανταπόκρισης της ΑΧΕΠΑ και της υλοποίησης διάθεσης και μεταφοράς  από το τμήμα Βόλου ahepahj-13 argonauts volos της βοήθειας , πραγματοποιήθηκε αποστολή στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, συνοδευόμενη από το μέλος του τμήματος Κ.Καϊδη, με το Δήμαρχο Ν.Πηλίου κ.Μ.Μιτζικό να παραλαμβάνει τη βοήθεια.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλα τα τμήματα Ελλάδας της ΑΧΕΠΑ καθώς και τον κυβερνήτη ΑΧΕΠΑ κ. Καραπιπέρη για την ευγενική συνδρομή τους και το τμήμα Βόλου για την ανάληψη της ευθύνης διάθεσης και μεταφοράς της βοήθειας και ανέδειξε, για ακόμα μια φορά, το έργο και την προσφορά της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης παγκοσμίως, που αποδεικνύει, με την διαρκή, πολύτιμη και γενναιόδωρη δράση της και την ανταπόκρισή της, την σπουδαία και καθοριστική συμβολή της σε έκτακτες ανάγκες και καταστάσεις, όπως αυτήν των πρόσφατων θεομηνιών που έπληξαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ