Σήμερα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αλμυρού κ. Ευάγγελου Χατζηκυριάκου και του Αρμόδιου Αντιδήμαρχου για την Πολιτική Προστασία κ. Λεωνίδα Βούλγαρη με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αλμυρού με θέμα την ενημέρωση των Προέδρων για το επικαιροποιημένο Σχέδιο Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών Εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών με την Κωδική Ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ» του 2022, το οποίο παρουσιάστηκε στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) την Δευτέρα 9 Μαΐου και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού κατά την συνεδρίαση της Δευτέρας 16 Μαΐου.
Σκοπός αυτών των ομάδων είναι να δρουν επικουρικά στο έργο πυρασφάλειας των Σωμάτων Ασφαλείας εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αλμυρού, εποπτεύοντας την περιοχή τους, κυρίως κατά την διάρκεια της νύχτας και ενημερώνοντας τους αρμόδιους φορείς σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.Σκοπός αυτών των ομάδων είναι να δρουν επικουρικά στο έργο πυρασφάλειας των Σωμάτων Ασφαλείας εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αλμυρού, εποπτεύοντας την περιοχή τους, κυρίως κατά την διάρκεια της νύχτας και ενημερώνοντας τους αρμόδιους φορείς σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Για να διαβάσετε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου πατήστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://almyros-city.gr/images/pyroprostasia_iolaos_2022.pdf

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ