Τις προσλήψεις δύο πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για τα προγράμματα «Αθληση για Ολους» περιόδου 2021 – 2022 ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλμυρού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα συσταθούν Τμήματα για Ασκηση στην Εφηβική Ηλικία, Ασκηση Ενηλίκων, Ασκηση στην Προσχολική Ηλικία και Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία.

Το αντίτιμο για συμμετοχή θα είναι 10 ευρώ, μειωμένα στα 8 ευρώ για ειδικές κατηγορίες.

Ο δήμαρχος – πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Ευάγγελος Χατζηκυριάκος εισηγούμενος το παραπάνω θέμα τόνισε ότι η δια βίου άθληση αποτελεί μια από τις βασικότερες συνιστώσες για την ποιοτική διαχείριση και ουσιαστική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των πολιτών λαμβάνοντας υπόψη το σύγχρονο τρόπο ζωής και τα αποτελέσματα των ερευνών για τη θετική επίδραση της άσκησης στην υγεία και την ψυχοκινητική κατάσταση του ατόμου.

«Ο δήμος μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά εκπόνησε και υλοποίησε το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους». Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που επιδρά καταλυτικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και αποτελεί τον προνομιακό χώρο σύνδεσης και συνέχειας των άλλων δύο πυλώνων ανάπτυξης του αθλητισμού, τη σχολική φυσική αγωγή και τον αγωνιστικό αθλητισμό.

Με γνώμονα λοιπόν, την ικανοποίηση των αναγκών άθλησης των δημοτών μας και την ωφέλειά τους από αυτό το πρόγραμμα κρίνεται άκρως απαραίτητη η πρόσληψη αυτού του έκτακτου προσωπικού (2 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής) για να στελεχώσουν τα τμήματα μαζικού αθλητισμού, με αποτέλεσμα ο δήμος μας να έχει τη δυνατότητα να παράσχει στους δημότες μια ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους», πρόσθεσε.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ωρομίσθιοι) από την ημερομηνία πρόσληψης έως και 31-7-2022. Η αμοιβή θα γίνεται των εργαζόμενων θα γίνεται από τα έσοδα του αντίτιμα που θα εισπράττει ο δήμος για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας στους ωφελούμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ