Ο δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος ορίζει τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους ως αντιδημάρχους του Δήμου Αλμυρού, με θητεία από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023.

– Μπέη Αρετή καθ’ ύλην αντιδήμαρχο και της μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες οικονομικών θεμάτων, διοικητικών θεμάτων.
– Αργυρόπουλο Βασίλειο καθ’ ύλην άμισθο αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες τεχνικών έργων (εκτός ύδρευσης αποχέτευσης) και την εποπτεία και ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.
– Βούλγαρη Λεωνίδα καθ’ ύλην αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες της Συντήρησης και Επισκευής Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και Διαχείρισης Υλικών, Καυσίμων, ανταλλακτικών μηχανολογικού εξοπλισμού, την εποπτεία και ευθύνη της Καθαριότητας, του Περιβάλλοντος και την εποπτεία και ευθύνη της συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας.
– Θωμαΐδη Πέτρο καθ’ ύλην αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες των καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου και την εποπτεία και ευθύνη για θέματα αθλητισμού.
– Γουργιώτη Γεώργιο κατά τόπον αντιδήμαρχο, για τις Δημοτικές Ενότητες Σούρπης και Πτελεού, και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών, εξέλιξης των έργων και των εργασιών, μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας, τη συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους και την ευθύνη λειτουργίας στα όρια της δημοτικής ενότητας και σε συνεργασία με τον καθ’ ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο με τα μέσα που θα οριστούν από αυτόν, την τέλεση γάμων, δράσεις για τα αδέσποτα ζώα, την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων, την ευθύνη των δασών, δημοτικών και κοινοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και βοσκοτόπων, προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων.
– Όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί η αντιδήμαρχος κ. Μπέη Αρετή, που αναπληρώνει τον δήμαρχο, και όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του δημάρχου θα ασκούνται από τον αντιδήμαρχο κ. Αργυρόπουλο Βασίλειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ