Στα πλαίσια προσπάθειας αποσυμπίεσης του Κέντρου Αλμυρού από οχήματα και παράνομες σταθμεύσεις κλιμάκιο της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας διενεργεί ελέγχους.
 Το Κέντρο ανήκει σε όλους τους πολίτες, ανήκει στα παιδιά μας, στις οικογένειες, στα άτομα με αναπηρίες και όλους όσους ελεύθερα θέλουν να απολαμβάνουν μία βόλτα ή να διεκπεραιώνουν τις δουλειές τους.
 Η κοινωνία μας πρέπει να βασίζεται στο σεβασμό στο συνάνθρωπο γι’ αυτό δεν μπορούμε να επικροτούμε φαινόμενα παράνομης στάθμευσης οχημάτων.
Υπενθυμίζουμε ότι στο Δήμο Αλμυρού υπάρχουν τρία (3) Δημοτικά Πάρκινγκ Δωρεάν, πλησίον του κέντρου που εξυπηρετούν άμεσα μεγάλο αριθμό πολιτών για την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας τους χωρίς κόστος επιβάρυνσης. Παρακαλούμε τους πολίτες μας να αποφεύγουν τη στάθμευση των οχημάτων σε θέσεις ΑΜΕΑ, σε πεζοδρόμια και εν γένει σε χώρους όπου απαγορεύεται η πολύωρη στάθμευση, παρεμποδίζοντας την ελεύθερη διέλευση πεζών και αμαξιδίων.
Παρακαλώ, επίσης, προσωπικά, για την ήπια κυκλοφορία οχημάτων περιμετρικά της πλατείας, ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος ως ήπιας κυκλοφορίας, για την αποφυγή ατυχήματος.
Χρειαζόμαστε ένα Κέντρο που να αποπνέει ζωή και ζωντάνια από ανθρώπους, μεγάλους και μικρά παιδιά.
Ας το προστατεύσουμε όλοι μαζί στο μέτρο που μας αναλογεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ