Φίλοι συμπολίτες, Πολίτες της Θεσσαλίας,

Αποφάσισα να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό “Πρωτοβουλία” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, άνθρωπο με κύρος, έντιμο, βαθύ γνώστη των ζητημάτων της Ευρωπαϊκής – Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Η επιθυμία μου να βρίσκομαι στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο υπαγορεύεται αποκλειστικά από διάθεση προσφοράς προς την τοπική κοινωνία με την στήριξη από ευρύτερα στρώματα κι από ανθρώπους που έχουν στο κέντρο του ενδιαφέροντός τους την ανάπτυξη της Μαγνησίας, σε συνάρτηση με την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Ο συνδυασμός μας μπορεί να ξεπεράσει τις αδυναμίες της μέχρι σήμερα Διοικητικής Αρχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, να καταστήσει πρωτοπόρο τη Μαγνησία στην απορροφητικότητα Ευρωπαϊκών κονδυλίων και να αξιοποιήσει επωφελέστερα τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον τοπικό πληθυσμό, επιχειρήσεις και εργαζόμενους σε όλα τα επίπεδα. Τα εφόδιά μου σε αυτή τη προσπάθεια αποτελούν η τριακονταετής επαγγελματική μου δραστηριότητα ως Δικηγόρου, η κοινωνική μου δράση και η εμπειρία μου στην Αυτοδιοίκηση μαζί με την διάθεση προσφοράς στο σύνολο, τα οποία αναμφίβολα μπορούν να συμβάλλουν στην αποτελεσματική εκπροσώπηση του Νομού μας.

Φίλοι συμπολίτες,

Γνωρίζουμε ότι  δεδομένης της στενότητας των πόρων η επίτευξη του μεγίστου επιπέδου ευημερίας έχει ως μοχλό την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, η οποία με τη σειρά της προϋποθέτει τεχνική επάρκεια, επιλογή ορθών στόχων και πολιτική συναρμογή μέσων και παρεμβάσεων για ευημερία, στα οποία θα στοχεύσουμε ως Παράταξη.

Εύχομαι καλό αγώνα.

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Μαγνησίας

με τον συνδυασμό “Πρωτοβουλία” του Δημήτρη Κουρέτα

Δικηγόρος- Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Βόλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ