Η κατανομή 20 τομέων σε ισάριθμα μέλη της τοπικής νομαρχιακής οργάνωσης της Ν.Δ. ανακοινώθηκε χθες στο πλαίσιο διευρυμένης συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας (ΔΕΕΠ) η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Volos Palace.
Δύο περίπου μήνες μετά την ανάδειξη του νέου προέδρου και των αιρετών μελών της ΔΕΕΠ Μαγνησίας χθες κατανεμήθηκαν και οι τομείς στο πλαίσιο της μεγαλύτερης εξωστρέφειας της τοπικής κομματικής οργάνωσης και της υιοθέτησης ενός ρόλου, πιο κοντά στον πολίτη.
Στη συνεδρίαση παρέστησαν περίπου 50 άτομα μεταξύ αυτών οι βουλευτές του νομού, τα αιρετά μέλη της ΔΕΕΠ και των δημοτικών τοπικών οργανώσεων καθώς και άλλα κομματικά στελέχη.
Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Νίκος Αθανασάκης δήλωσε πως «έχουμε 20 περίπου τομείς, όπως για την υγεία, την εκπαίδευση, τον πρωτογενή τομέα, την νησιωτική πολιτική, τον τουρισμό που κατανεμήθηκαν σε τοπικά στελέχη με στόχο να αναδείξουν τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες αλλά και να παρουσιάσουν τις θέσεις και αποφάσεις της κυβέρνησης. Εμείς θέλουμε τη δραστηριοποίηση των ανθρώπων που ανήκουν στη Ν.Δ. καθώς και την προώθηση των θεμάτων ανά δήμο στη Μαγνησία».
Στους δύο μήνες που μεσολάβησαν από την εκλογή της νέας ΔΕΕΠ ακολούθησαν διάφορες οργανωτικές δράσεις και από δω και πέρα η νομαρχιακή οργάνωση στρέφεται στο κύριο έργο της που είναι η ενημέρωση του κοινού για το κυβερνητικό έργο.
«Ανοίγει μια νέα σελίδα εξωστρέφειας» σημείωσε ο κ. Αθανασάκης, ώστε, όταν γίνουν οι βουλευτικές εκλογές, να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι κομματικές οργανώσεις πρέπει να κοιτούν μπροστά. Διανύουμε δύσκολους καιρούς και οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η νομαρχιακή οργάνωση είναι δίπλα τους και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν» είπε.
Μάλιστα σχολίασε και τις δημοσκοπήσεις που συνεχίζουν να εμφανίζουν τη Ν.Δ. με διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «η ασφάλεια προκύπτει από το γεγονός πως η Ν.Δ. ως κυβέρνηση πράττει. Η οικονομία βάσει των στοιχείων πάλι καλά και η κυβέρνηση προσπαθεί να απαλύνει πληγές που αφήνει η πανδημίας δημιουργώντας παράλληλα πλούτο για να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους αδύναμους. Τα χρήματα που έπεσαν στην οικονομία λόγω της πανδημίας αγγίζουν τα 43 δισεκατομμύρια ευρώ και έχουν διανεμηθεί βοηθήματα σε πολλές κοινωνικές ομάδες. Και οι δράσεις στήριξης θα συνεχιστούν. Επίσης σημαντικές τομές υπάρχουν και τους τομείς της εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής».

Συγκρότηση Δ.Σ.
ΔΕΕΠ Μαγνησίας
Πρόεδρος: Αθανασάκης Νικόλαος, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Πολύζος Κωνσταντίνος, αντιπρόεδρος και ταμίας Χρηστάκης Γεώργιος, γραμματέας Αντωνίου Έφη, υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας Μπισακός Αργύρης, υπεύθυνη Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θλιβερού Μαρία, υπεύθυνη Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων Κλάρα Τίνα, υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων Γκέσκου Μαρία, υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα Καραβασίλης Χρήστος, μέλος Δ.Σ./Δ.Ε.Ε.Π. Κόκκαλης Χάρης.

Θεματικοί τομείς δράσης
Μη αιρετά μέλη σε θεματικούς τομείς δράσης:
Υγείας: Υπεύθυνος Αναγνώστου Νίκος, μέλη Σκούπρα Πόπη, Καΐδης Κωνσταντίνος, Τσαρνάς Κωνσταντίνος, Πουλτσίδη Λιλή, Σάλτης Θεόφιλος.
Δικαιοσύνης: Υπεύθυνος Σολιδάκης Λευτέρης, μέλη Γούσιος Χρήστος, Αποστολάκης Βασίλης.
Εθνικής Άμυνας: Υπεύθυνος Βογιατζής Γεώργιος, μέλη Μπανάτσιος Χρήστος, Σαμαράς Δημήτριος, Μπαλντούμης Βασίλης.
Παιδείας: Υπεύθυνος: Κανελλόπουλος Τάσος, μέλη Οικονόμου Πέπη, Πλαγεράς Αντώνης, Λέτσιος Γεώργιος, Χρηστάκη Βάλια, Μωησίδης Γεώργιος.
Προστασίας του Πολίτη: Υπεύθυνος: Βουτσελάς Στέφανος, μέλη Βλόντζος Γιώργος, Γιαννούλης Βασίλης, Γκαμπλιά Ασημίνα, Κελαϊδόνης Γιώργος, Τσέλιου Δέσποινα, Νικολόπουλος Γιώργος.
Αγροτικού: Υπεύθυνος Τσακνάκης Γιώργος, μέλη Διανέλλος Απόστολος, Μπουρλής Βασίλης, Καραγιώργος Άρης.
Υποδομών και Δικτύων: Υπεύθυνος Καραγιάννης Κωνσταντίνος, μέλος Γιόλας Παναγιώτης.
Συντονισμού Προγράμματος: Υπεύθυνος Νάκος Σταυρής.
Νησιωτικής Πολιτικής: Υπεύθυνος Ζλατούδης Σάκης, μέλη Πάτσης Γεώργιος, Αναγνώστου Ζαφείρης.
Τουρισμού: Υπεύθυνος Καραουλάνης Βασίλης, μέλη Οικονόμου Γεωργία, Λάμπρου Ανδρέας, Ροϊλού Μάχη.
Φορολογικών Υποθέσεων: Υπεύθυνος Οικονόμου Γεώργιος, μέλη Κεχαγιάς Χρήστος, Μεγκρέμη Μάγδα.
Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας: Υπεύθυνος Μπισακός Γιάννης, μέλος Σιούρας Χάρης.
Πολιτισμού και Αθλητισμού: Υπεύθυνος Ζιάκας Ευάγγελος.
Ναυτιλίας και Social Media: Υπεύθυνος Ζέκας Πέτρος.
Κοινωνικής Ασφάλισης, e-efka: Υπεύθυνος: Μπασδάνης Κώστας, μέλη Γαρουφαλιάς Κωνσταντίνος, Χυτήρη Μαρία.
Εργασίας και Ασφάλειας: Υπεύθυνος Βασιλείου Δημήτριος, μέλος Κοντοκλώτσης Γεώργιος.
Πολιτικών και Κοινωνικής Ένταξης: Υπεύθυνη Πατσογιάννη Κατερίνα, μέλη Πλατανιά-Παρασκευοπούλου Βασιλική, Σιούτη Αγορίτσα.
Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων: Υπεύθυνος Αλπάκης Γιάννης, μέλος Φουντούλη Ειρήνη.
Τύπου και Επικοινωνίας: Υπεύθυνη Κεκάτου Τούλα, μέλη Καλογήρου Χρύσα, Ναούμ Λίλιαν.
Οικονομική επιτροπή: Υπεύθυνος Γκουντάρας Βάιος, μέλη Τίγγας Γιάννης, Ντζαφόλιας Γιάννης.
Επιτροπή Δεοντολογίας: Υπεύθυνος Στρατηγόπουλος Χρήστος, μέλος Σολιδάκης Λευτέρης.
Διευθυντής – υπεύθυνος οργάνωσης και λειτουργίας Δ.Ε.Ε.Π. Ξουδής Ηρακλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ