Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 84ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ 2023» για τους μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου. Στον 84ο Διαγωνισμό συμμετείχαν 350 μαθητές και μαθήτριες από 50 Γυμνάσια και Λύκεια του Ν. Μαγνησίας και από αυτούς διακρίθηκαν 45 μαθητές, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024.

Μεταξύ των διακριθέντων μαθητών είναι οι μαθήτριες της Β’ τάξης του Γυμνασίου Ευξεινούπολης  Βαλαμούτη Αργυρώ και Βαλαμούτη Δήμητρα οι οποίες θα συμμετάσχουν στη 2η φάση του διαγωνισμού.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η καθηγήτρια των μαθηματικών Στεργίου Ελισάβετ και η Διευθύντρια Σταυραντώνη Μαρία συγχαίρουν την Αργυρώ και τη Δήμητρα για τη διάκριση αλλά και για το εξαίρετο ήθος τους, τους  εύχονται ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση, Καλή Πρόοδο σε όλα τα μαθήματα αλλά ιδιαίτερα στον θαυμαστό κόσμο των μαθηματικών, να θέτουν πάντα υψηλούς στόχους στη ζωή τους και να προσπαθούν να τους επιτυγχάνουν!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ