Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Β’  φάσης του 12ου Τοπικού Μαθηματικού Διαγωνισμού “ΘΑΛΗΣ 2022” για την Α΄ Γυμνασίου.

Σε αυτή τη δεύτερη και καταληκτική φάση του 12ου Τοπικού Διαγωνισμού “Ο Ευκλείδης για την Α΄ Γυμνασίου” συμμετείχαν 147 μαθητές και μαθήτριες του Ν. Μαγνησίας οι οποίοι είχαν προκριθεί στην Α΄ φάση του  διαγωνισμού «Ο Θαλής για την Α΄ Γυμνασίου». Από αυτούς διακρίνονται 77  μαθητές και μαθήτριες.

Από την Α΄ τάξη  του Γυμνασίου – Λ.Τ. Ευξεινούπολης διακρίθηκαν 5 μαθητές και μαθήτριες: Βαλαμούτη Δήμητρα, Θεοδωράκη Αναστασία, Καστάνη Όλγα, Κοσμίδης Λουκάς και Βαλαμούτη Αργυρώ.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η  καθηγήτρια των μαθηματικών Ζαφειρίου Βασιλική και η Διευθύντρια Σταυραντώνη Μαρία συγχαίρουν τους μαθητές για την επιτυχία τους   αλλά και για το εξαίρετο ήθος τους,  τους  εύχονται ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση, Καλή Πρόοδο σε όλα τα μαθήματα αλλά  ιδιαίτερα στον θαυμαστό κόσμο των μαθηματικών.

“Τα μαθηματικά διαθέτουν όχι μόνο αλήθεια αλλά και ανώτερη ομορφιά….τόση όση μόνο η μεγαλειώδης τέχνη μπορεί να επιδείξει”.            H Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ