Η μαθήτρια της Α΄τάξης του Γυμνασίου Ευξεινούπολης  Γρούνα Δέσποινα και ο μαθητής Γιαβρούτας Απόστολος, διακρίθηκαν στην Α΄ Φάση στον 10ο Τοπικό  Μαθητικό Μαθηματικό Διαγωνισμό “Ο ΘΑΛΗΣ” που πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2020, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.). Στον 10ο Τοπικό Μαθηματικό Διαγωνισμό συμμετείχαν 317 μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου από όλα τα σχολεία του Ν. Μαγνησίας και από αυτούς διακρίθηκαν 57 μαθητές και μαθήτριες.

Η  Απονομή των Βραβείων στους επιτυχόντες θα γίνει στο σχολείο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας που βιώνουμε όλοι μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η  καθηγήτρια των μαθηματικών Σιαμέτη Αθανασία και η Διευθύντρια Σταυραντώνη Μαρία συγχαίρουν τη Δέσποινα και τον Απόστολο  για τη διάκριση  αλλά και για το εξαίρετο ήθος τους,  τους  εύχονται ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση, Καλή Πρόοδο σε όλα τα μαθήματα αλλά  ιδιαίτερα στον θαυμαστό κόσμο των μαθηματικών, να θέτουν πάντα υψηλούς στόχους  στη ζωή τους και να προσπαθούν  να τους επιτυγχάνουν!!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Η Διευθύντρια

Σταυραντώνη Μαρία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ