Διακοπές ρεύματος θα μειωθούν την Κυριακή 7 Μαρτίου σε αγροτικές περιοχές του Αλμυρού για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ.  Οι διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν:

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 
ΑΠΟ ΩΡΑ 08.30 – 09.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Δ.Δ. ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ «ΡΟΥΣΣΑ»
ΑΠΟ ΩΡΑ 09.30 – 13.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: OIKIΣΜΟΙ / ΑΝΩ ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ – ΑΡΓΙΛΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ Φ/Β ΑΥΤΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 
ΑΠΟ ΩΡΑ 08.00 – 15.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: AΡΔΕΥΤΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ – ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΣΟΥΡΠΗΣ – ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΔΡΥΜΩΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ Φ/Β ΑΥΤΩΝ

ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 
ΑΠΟ ΩΡΑ 08.00 – 15.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Φ/Β ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες, πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές (ανά Δήμο) της Περιοχής Βόλου, αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ