Στο περιθώριο της επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου στη Θεσσαλία για την πραγματοποίηση αυτοψίας στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Διομήδης», ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, επισκέφτηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού, όπου συνοδευόμενος από τη Δημοτική Αρχή, τον Διευθυντή του σχολείου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ξεναγήθηκε στον χώρο, ο οποίος απέκτησε νέα στέγη, καθώς η προηγούμενη είχε υποστεί ζημιές εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων.
Επίσης, με τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού συζήτησαν για την πραγματοποίηση πρόσθετων παρεμβάσεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που έχουν προκληθεί σε παράπλευρη εγκατάσταση του σχολείου.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε: «Στο πλαίσιο παρακολούθησης των έργων αποκατάστασης μετά από μία φυσική καταστροφή, επισκεφτήκαμε -προ ημερών- το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού, μαζί με τη Δημοτική αρχή, τον Διευθυντή του σχολείου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Στο εν λόγω σχολείο, στο πλαίσιο των αποκαταστάσεων ζημιών σε κτίρια της περιοχής μετά από ακραία καιρικά φαινόμενα, αντικαταστάθηκε η προηγούμενη στέγη, που είχε επιβαρυνθεί καθοριστικά και είχε γίνει δυσλειτουργική, με μία νέα, που ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες, όσο και στην αισθητική του σχολείου. Παράλληλα, με τον Διευθυντή του σχολείου βρεθήκαμε και σε παράπλευρη εγκατάσταση, η οποία έχει ανάγκη παρεμβάσεων -η οποία και θα δρομολογηθεί την επόμενη περίοδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ